Skip to main content

The Best Of… #makbasket (Втор дел)

The Best Of… #makbasket (Втор дел)

(Почнувајќи од најновите твитови, па се’ до полуфиналниот натпревар со Русија) @moondowner: Ретроспектива: за кошарката повеќе народ се собра на плоштад отколку за 8ми Септември. И тоа неколку пати. #fakt #makbasket @amdibajram: Бев денес на плоштад да им се поклонам на кошаркарите. Еден куп луѓе сакаа место со нив со мене да се сликаат. Кока […]

The Best Of… #makbasket

The Best Of… #makbasket

@ExtremeBt: Си остајв уште 5 нокти за утре за финалето #makbasket :)) @AlexakaKobe: da napravi Bo.McCalebb hiphop pesna i na #evrovizija ke tepame #makbasket 🙂 @ana30mk: А каде е тоа Македонија? -Гледај кошарка, бич! 🙂 #makbasket #eurobasket @tomi_z: Коментар на Б92: „Оvaj Navaro mora da je pravljen u trojku,…sve je bre pogodio“ 😀 #makbasket @zlatkoa: […]