Skip to main content

Благодарност до интернет медиумите и соц

Благодарност до интернет медиумите и социјалните мрежи

Изразувам ЈАВНА БЛАГОДАРНОСТ до долниве медиуми кои со постови го објавија мојот демант и на тој начин придонесоа да се дознае вистината: 1. A1ON.MK : Генијалецот негира дека е пријавен на конкурсот на Министерството за здравство 2. PLUSINFO.MK : Октај негира дека конкурирал на огласот кај Тодоров 3. KURIR.MK : Октај Ахмед демантира дела аплицирал на конкурсот 4. […]

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ (во врска со МЕНСА и ко

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ (во врска со МЕНСА и конкурсот на Министерството за здравство)

Почитувани, Деновиве во печатените и во електронските медиуми, како и на социјалните мрежи е актуелен конкурсот на Министерство за здравство, според кој кандидатите за советници кои ќе се ангажираат при ова Министерство треба да поседуваат сертификат од Менса за коефициент на интелигенција од најмалку 140 IQ. Откако Министерството објави дека веќе еден кандидат се пријавил […]

The Best Of… #makbasket (Втор дел)

The Best Of… #makbasket (Втор дел)

(Почнувајќи од најновите твитови, па се’ до полуфиналниот натпревар со Русија) @moondowner: Ретроспектива: за кошарката повеќе народ се собра на плоштад отколку за 8ми Септември. И тоа неколку пати. #fakt #makbasket @amdibajram: Бев денес на плоштад да им се поклонам на кошаркарите. Еден куп луѓе сакаа место со нив со мене да се сликаат. Кока […]

The Best Of… #makbasket

The Best Of… #makbasket

@ExtremeBt: Си остајв уште 5 нокти за утре за финалето #makbasket :)) @AlexakaKobe: da napravi Bo.McCalebb hiphop pesna i na #evrovizija ke tepame #makbasket 🙂 @ana30mk: А каде е тоа Македонија? -Гледај кошарка, бич! 🙂 #makbasket #eurobasket @tomi_z: Коментар на Б92: „Оvaj Navaro mora da je pravljen u trojku,…sve je bre pogodio“ 😀 #makbasket @zlatkoa: […]