За да ја симнете PowerPoint презентацијата на предавањето по Морфологија на турскиот јазик 1 одржано на 01.11.2016 година, кликнете на следниов линк:

5-%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%98%d1%83%d0%b3%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b0