Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 1-4 и Синтакса на турскиот јазик 1-2 одржан на 02.06.2016 година.

За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк:

Yazili Sinav Sonuclari (02.06.2016, www)