Tag Archives: устен испит

Списоци на студенти кои пријавиле испити (15.01.2014)

Драги студенти,

Објавени се списоците на студентите кои пријавиле испити кај проф. д-р Октај Ахмед во двата јануарски испитни рока во 2014 година.

Им се соопштува на заинтересираните студенти дека на испитите исклучиво ќе се примаат студентите чии имиња се наоѓаат на овие списоци.

За да ги видите списоците, кликнете на линкот доле:

Spisoci na prijaveni studenti (januari 2014)

 

Нови термини за устен испит

Почитувани студенти,

Ве известувам дека променети се термините за устен испит по предметите морфологија на турски јазик 1-4 и синтакса 1-2 во септемврискиот испитен рок. Новиот термин е четврток 15 септември 2011 година со почеток во 10 часот.