Tag Archives: презакажување

Соопштение (презакажување на испити)

Почитувани студенти,

По повод празникот Водици, кој е неработен за студентите со православна вероисповест, ве известувам дека испитите од II. декада по Морфологија на турски јазик и Синтакса на турски јазик кои требаше да се одржат на 19.01.2012, се презакажуваат за 20.01.2012 (петок) со почеток во 10 часот.

Ви пожелувам успех на испитите.

Проф. д-р Октај Ахмед