Tag Archives: одложување

Важно соопштение (Промена на часот на писмениот испит)

Драги студенти,

Поради добивање на една итна задача од страна на Универзитетот, приморан сум да го сменам часот на писмениот испит што ќе се одржи во петок на 18.05.2012.

Според тоа, наместо во 10h, писмениот испит ќе се изведе со почеток во 14 часот.

Однапред се извинувам поради настанатата промена.

Проф. д-р Октај Ахмед

Соопштение (за часови и консултации)

Се известуваат сите студенти дека нема да се одржи настава и консултации на 17.04.2012 (вторник), 19.04.2012 (четврток), како и на 24.04.2012 (вторник) по сите предмети од предметниот наставник.

Електронските консултации и понатаму ќе се вршат без прекин. За праќање електронска порака, кликнете тука.

 

Нови термини за устен испит

Почитувани студенти,

Ве известувам дека променети се термините за устен испит по предметите морфологија на турски јазик 1-4 и синтакса 1-2 во септемврискиот испитен рок. Новиот термин е четврток 15 септември 2011 година со почеток во 10 часот.