Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турски јазик 1-4 и Синтакса на турски јазик 1-2 одржан на 26.08.2014 година.

НАГЛАСУВАМЕ дека добивме известување од Деканатот на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ дека сите активности на 29.08.2014 (петок) година мора да се откажат и поради тоа усниот испит го презакажуваме за 01.09.2014 (понеделник).

За да ги симнете резултатите, кликнете на линкот подолу:

Yazili Sinav Sonuclari (26.08.2014, www)