Објавени се резултатите од писмениот испит по предметите Морфологија на турски јазик 1-4 и Синтакса на турски јазик 1 одржан на 10.01.2012.

За да ги симнете резултатите, кликнете на линкот долу.

Yazili Sinav Sonuclari (10.01.2012)