Skip to main content

Предавање во МАНУ (25.09.2015)

Предавање во МАНУ (25.09.2015)

Презентацијата од предавањето под наслов „КОРПУС-БАЗИРАНИ ЛЕКСИКОЛОШКИ И ФРАЗЕОЛОШКИ ИСТРАЖУВАЊА: ТУРСКИТЕ ИСКУСТВА“ одржано на 25.09.2015 во Македонската академија на науките и уметностите во Скопје во рамките на месечните лингвистички средби “COLLOQUIA LINGUISTICA”. MANU – predavanje (25.09.2015) [five-star-rating]  

Резултати од писмен испит (01.09.2015)

Резултати од писмен испит (01.09.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 1-4 и Синтакса на турскиот јазик 1-2 одржан на 01.09.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (01.09.2015)

Резултати од писмен испит (25.08.2015)

Резултати од писмен испит (25.08.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 1-4 и Синтакса на турскиот јазик 1 одржан на 25.08.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (25.08.2015)

Резултати од писмен испит (04.06.2015)

Резултати од писмен испит (04.06.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 2-4 и Синтакса на турскиот јазик 1-2 одржан на 04.06.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (04.06.2015, www)