Skip to main content

Резултати од писмен испит (01.09.2015)

Резултати од писмен испит (01.09.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 1-4 и Синтакса на турскиот јазик 1-2 одржан на 01.09.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (01.09.2015)

Резултати од писмен испит (25.08.2015)

Резултати од писмен испит (25.08.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 1-4 и Синтакса на турскиот јазик 1 одржан на 25.08.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (25.08.2015)

Резултати од писмен испит (04.06.2015)

Резултати од писмен испит (04.06.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 2-4 и Синтакса на турскиот јазик 1-2 одржан на 04.06.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (04.06.2015, www)  

Резултати од писмен испит (26.05.2015)

Резултати од писмен испит (26.05.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турски јазик 1-4 и Синтакса на турски јазик 1 одржан на 26.05.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (26.05.2015, www)  

Списоци на студенти кои пријавиле испити

Списоци на студенти кои пријавиле испити (24.05.2015)

Драги студенти, Објавени се списоците на студентите кои пријавиле испити кај проф. д-р Октај Ахмед во мајско-јунскиот испитен рок во 2015 година. На студентите им се соопштува  дека на испитите исклучиво ќе се примаат студентите чиишто имиња се наоѓаат на овие списоци. Исто така, студентите кои на писмен испити ќе дојдат без прописно пополнета, некоригирана и заверана пријава, […]

Резултати од писмен испит (22.01.2015)

Резултати од писмен испит (22.01.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 1-4 и Синтакса на турскиот јазик 1-2 одржан на 22.01.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на линкот подолу: Yazili Sinav Sonuclari (22.01.2015, www)  

Резултати од писмен испит (26.08.2014)

Резултати од писмен испит (26.08.2014)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турски јазик 1-4 и Синтакса на турски јазик 1-2 одржан на 26.08.2014 година. НАГЛАСУВАМЕ дека добивме известување од Деканатот на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ дека сите активности на 29.08.2014 (петок) година мора да се откажат и поради тоа усниот испит го презакажуваме за 01.09.2014 (понеделник). За да […]