Skip to main content

Резултати од писмен испит (01.09.2015)

Резултати од писмен испит (01.09.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 1-4 и Синтакса на турскиот јазик 1-2 одржан на 01.09.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (01.09.2015)

Резултати од писмен испит (25.08.2015)

Резултати од писмен испит (25.08.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 1-4 и Синтакса на турскиот јазик 1 одржан на 25.08.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (25.08.2015)

Резултати од писмен испит (04.06.2015)

Резултати од писмен испит (04.06.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 2-4 и Синтакса на турскиот јазик 1-2 одржан на 04.06.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (04.06.2015, www)  

Резултати од писмен испит (26.05.2015)

Резултати од писмен испит (26.05.2015)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турски јазик 1-4 и Синтакса на турски јазик 1 одржан на 26.05.2015 година. За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк: Yazili Sinav Sonuclari (26.05.2015, www)