Резултати од писмен испит (29.08.2023)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турскиот јазик 1-4 и Синтакса на турскиот јазик 1-2 одржан на 29.08.2023 година.

За да ги симнете резултатите, кликнете на следниов линк:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.