СООПШТЕНИЕ (21.11.2018)

Почитувани студенти,

Поради настанати непредвидливи околности, нема да се одржат предавањата по Морфологија на турскиот јазик 1 на 27.11.2918 (вторник).

Часовите ќе се надоместат некој друг ден по претходен договор со студентите.

Проф. д-р Октај АХМЕД

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.