Списоци на студенти кои пријавиле испити (24.05.2015)

Драги студенти,

Објавени се списоците на студентите кои пријавиле испити кај проф. д-р Октај Ахмед во мајско-јунскиот испитен рок во 2015 година.

На студентите им се соопштува  дека на испитите исклучиво ќе се примаат студентите чиишто имиња се наоѓаат на овие списоци.

Исто така, студентите кои на писмен испити ќе дојдат без прописно пополнета, некоригирана и заверана пријава, нема да се примаат на испит.

За да ги видите списоците, кликнете на линкот доле:

Spisok na prijaveni studenti (maj-juni 2015)

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.