Списоци на студенти кои пријавиле испити (22.08.2013)

Драги студенти,

Објавени се списоците на студентите кои пријавиле испити кај проф. д-р Октај Ахмед во августовско-септемврискиот испитен рок 2013 година.

Им се соопштува на заинтересираните студенти дека на испитите исклучиво ќе се примаат студентите чии имиња се наоѓаат на овие списоци.

За да ги видите списоците, кликнете на линкот доле:

Spisoci na prijaveni studenti (avgust-septemvri 2013)

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.