Резултати од писмен испит (18.05.2012)

Резултати од писмениот испит по предметите Морфологија на турски јазик 1-4, Синтакса на турски јазик 1, Основи на правопис и корегирање 1-2 и Техники на превод 1-2 одржан на 18.05.2012.

За да ги симнете резултатите, кликнете на линкот подолу:

Yazili Sinav Sonuclari (18.05.2012)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.