Резултати од I. колоквиум (05.04.2012)

Резултати од првиот колоквиум по предметот морфологија на турски јазик 2 одржан на ден 05.04.2012.

За да ги симнете резултатите, кликнете на линкот долу:

I. Ara Sinav Sonuclari (03-05.04.2012)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.